Komik Tempur Nombor

(17 customer reviews)

RM12.00

Komik pertama yang dihasilkan oleh Haziq berkolaborasi dengan Komik M.

Istimewa di Ajar Shop, harga tetap RM12 walaupun Sabah Sarawak!

Muka surat: 128 (penuh warna)

Sinopsis: Aziq dan sekumpulan orang yang tidak dikenali terperangkap di Pulau Tempur. Mereka harus menggunakan ilmu Matematik yang mereka ada untuk melepasi cabaran yang penuh dengan aksi dan helah yang tersembunyi. Apakah Aziq mampu untuk berjaya di Pulau Tempur, ataupun sebaliknya?

169 in stock

17 reviews for Komik Tempur Nombor

  1. Avatar

    PelepahTamar

    Benar2 “membuka minda” para pembaca 😀
    Kandungan dan ilustrasi sangat menarik , memang terbaik. Belilah kalau mampu sebab korang takkan menyesal !

  2. Avatar

    Muhammad hafiz naufal bin mohd nazrul

    Best gilerrrr buku ni!!! Rugi tk beli

    Buku ni elok untuk pengetahuan korang!!!!

  3. Avatar

    Hadif

    Terbaik walaupun video belun release and belum beli buku lagi.

  4. Avatar

    Hafiz

    Abang nk komik 1

  5. Avatar

    Riez Zahirah

    Tempur nombor

  6. Avatar

    Mohamad Firdaus bin shaari

    Very exited

  7. Avatar

    Kartika binti Bahar

    Komik pertama Ajar? Best ke? 😀😀

  8. Avatar

    Kartika binti Bahar

    Komik pertama Ajar? Apakah?! !

  9. Avatar

    Syahir Amsyar

    Baru nak beli
    Mesti terbaik ann

  10. Avatar

    Hadif putra

    Nak beli

  11. Avatar

    Nasrullah naufal

    Is soooo good.. tq abg haziq

  12. Avatar

    Walkerz Gacha Official

    WOW!!! Dah beli~ Best

  13. Avatar

    Mr.tank

    Bang Haziq macam mana nak order layard dan keychain??boleh watsap saya tak??saya nak order..01129305515..terima kasih

    • Haziq Abd Rahim

      Haziq Abd Rahim

      Hai! Boleh dapatkan di ajar.com.my/shop. Atau shopee: https://shopee.com.my/ajarmerchofficial

  14. Avatar

    Muhammad Danial Haikal

    Saya belum beli lagi.Tapi saya akan beli nanti,tengah kumpul duit ni.Mesti best dan berpengajaran.
    😁😁😁

  15. Avatar

    Firas

    Mesti best semua yang abang haziq buat. xD

  16. Avatar

    Shahrul (verified owner)

    Belikan untuk anak2 last aku yg sangkut! best komik ni

  17. Avatar

    Fathul

    Komik ni memang best. Dulu matematik jadi musuh saya sekarang makin mula menintainya. Terima kasih kepada semua pihak ajar terutamanya Abg Haziq.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *